Pak nu 12% voordeel op een Nolte Linnenkast

Download direct jouw coupon waarmee je bij Beddenspecialist den Herder 12% voordeel ontvangt op een prachtige Nolte Linnenkast. Beperkt beschikbaar!

Bij Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk hebben wij al bijna 20 jaar dé afdeling voor het maken van linnenkasten, slaapkamerkasten en kledingkasten op maat. Wilt jij jouw huis voorzien van een prachtige Nolte kast? Vraag dan nu de 12% korting aan en ontvang een kortingsbon in je inbox.

Ontvang je korting

Laat je gegevens achter

privacy We waarborgen jouw privacy

★★★★★

Slaapkamerkast

  • Wij hebben voor ons huis (uit 1926) een bijzondere kast laten maken bij Den Herder. Vanwege een schuin dak moesten we op zoek naar een kast op maat. Het resultaat is bijzonder mooi geworden. Precies passend en voorzien van heel veel ruimte, wat erg prettig is. Vakwerk en zeer klantvriendelijk bedrijf.
    Name Gerrit Hopster Nijkerk

Linnenkast

  • Wij hebben bij Den Herder onze kast laten ontwerpen voor de slaapkamer in ons nieuwe huis. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Strak, modern en erg logisch ingedeeld. De mate waarin afspraken werden nagekomen en hoe er werd meegedacht was ons geld dubbel en dwars waard.
    Name Fenna de Vries Harderwijk

Beddenspecialist Den Herder - Deventerweg 7a 3843 GA Harderwijk - 0341 415 363 -info@denherder.nl - www.denherder.nl