Uniek Design, Hoge Kwaliteit, Nette Prijs

De Beste Slaapkamerkasten Volledig Op Maat Gemaakt

Bij Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk hebben wij al bijna 20 jaar dé afdeling voor het maken van linnenkasten, slaapkamerkasten en kledingkasten op maat. Wilt u uw slaapkamer voorzien van een prachtige maatwerk kast? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en kom in gesprek met ons.

Vraag uw offerte aan ➜

★★★★★

Slaapkamerkast

 • Wij hebben voor ons huis (uit 1926) een bijzondere kast laten maken bij Den Herder. Vanwege een schuin dak moesten we op zoek naar een kast op maat. Het resultaat is bijzonder mooi geworden. Precies passend en voorzien van heel veel ruimte, wat erg prettig is. Vakwerk en zeer klantvriendelijk bedrijf.
  Name Gerrit Hopster Nijkerk

Linnenkast

 • Wij hebben bij Den Herder onze kast laten ontwerpen voor de slaapkamer in ons nieuwe huis. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Strak, modern en erg logisch ingedeeld. De mate waarin afspraken werden nagekomen en hoe er werd meegedacht was ons geld dubbel en dwars waard.
  Name Fenna de Vries Harderwijk

In 5 Stappen Uw Kast Op Maat

Bij den Herder geloven we in een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen leidend zijn. Om uw kast voor 100% naar wens te maken hanteren wij voor u een overzichtelijk 5 stappenplan. Zo weten wij samen met u de beste kast op maat te maken. Een kast die is voorzien van een uniek design, hoge kwaliteit en nette prijs.

Vraag uw offerte aan ➜
 • Het kennismakingsgesprek

  Na uw offerte aanvraag volgt er een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en bepalen we samen waar uw  kast aan moet voldoen.

 • Een 3D-ontwerp

  Met behulp van ons eigen tekenprogramma maken we een 3D-ontwerp dat u een realistisch beeld geeft van de kast en alle opties.

 • Opmeten bij u thuis

  Om te zorgen dat uw droomkast perfect past komt een van onze vakmensen bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we tot een definitief voorstel.

 • Levering op afspraak

  Uw kast wordt in onze Nederlandse fabriek speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken kunnen we uw kast binnen zes tot acht weken leveren.

 • De montage

  Schuifdeuren en kastinterieurs worden door onze vakmensen gemonteerd. We zijn pas tevreden als uw kast perfect is geplaatst en alles naar wens functioneert.

Vraag Nu Vrijblijvend Uw Offerte Aan.

Zoveel wensen, zoveel kasten. Bij Den Herder zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van slaapkamer, linnen en kledingkasten op maat. Heeft u specifieke wensen en wilt u een mooie kast voor een nette prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan en kom in gesprek. Beschrijf uw wensen hieronder en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beddenspecialist Den Herder - Deventerweg 7a 3843 GA Harderwijk - 0341 415 363 -info@denherder.nl - www.denherder.nl